СОЄВА ОЛІЯ


Соєва олія має яскравий жовтий колір. Застосовувати в їжу соєву олію можна лише у рафінованому вигляді, який виходить в результаті пресування і екстракції. Після того, як масло пройшло рафінацію і дезодорацію, воно набуває прозорість і має ніжний рожевий відтінок.

Основна сфера його застосування: приготування соусів і заправок для різних салатів. Слугує основою при виробництві маргарину, майонезу, хліба і випічки. Соєву олію використовують для консервації і заморозки продуктів.

Соєва олія є джерелом лецитину, який використовують у фармації. На його основі виготовляють мила і миючі засоби, а також барвники, які в разі викиду в природу не мають негативного впливу. До складу соєвої олії входять: жири, вітаміни Е, В4 і К, залізо, цинк та інші корисні речовини.

 

Вартість   45 000 грн

Фізико-хімічні показники


Зв'язатися